Igrači NK Dinama osvojili Kup Općine Cestica 2017

Ovog vikenda održan je tradicionalni Kup Općine Cestica u velikom nogometu. Naši momci igrali su sjajan nogomet i osvojili zasluženo prvo mjesto na kupu.

Kup se održava kroz dva dana, pri čemu se prvi dan igraju polufinalne utakmice, a drugi dan finale i utakmica za treće mjesto. Ove godine ždrijebom je odlučno da u polufinalu igramo protiv ekipe NK Vratno, dok je drugi polufinalni par bio NK Polet Cestica i NK Bratstvo Virje.

Prva utakmica donijela je svojevrsno iznenađenje, jer je višegodišnji osvajač Kupa Općine, cestički Polet doživio poraz od NK Bratstvo. Ekipa NK Bratstvo sjajno se othrvala svim napadima Cestice i na kraju je Bratstvo boljim izvođenjem jedanaesteraca prošlo u finale i borbu za prvo mjesto.

Ekipa NK Dinama u polufinalnoj utakmici je potpuno nadigrala domaćina NK Vratno. Rezultat utakmice je bio 9-0, a sjajno raspoložen u našim redovima bio je Nikola Tarodi koji je zabio čak 5 golova.

U nedjelju je u 16 sati započela utakmica za treće mjesto. Ekipa NK Polet Cestica bila je napadački vrlo raspoložena, te je svlada domaćina i osvojila treće mjesto.

Finalna utakmica između NK Dinamo Babinec i NK Bratstvo Virje, započela je u 18 sati. Naši dečki vrlo brzo su poveli, a strijelac gola bio je Mario Vočanec. No, nakon zabijenog gola prestala je dominacija Dinama, a obje momčadi zaredale su nekoliko prigoda. Rezultat se nije mijenjao sve do sredine drugog poluvremena, kada Nikola Tarodi zabija gol i povećava vodstvo na 2-0. Nedugo zatim NK Bratstvo uspijeva zabiti pogodak, čime smanjuje na 2-1 i unosi pomalo nervoze u naše redove. NK Bratstvo imalo je nekoliko sjajnih prilika iz slobodnih udaraca s 20-ak metara, no nisu uspjeli poslati loptu u gol. Prilika je bilo i s naše strane, a ona najbolja završila je u stativi protivničkog gola. Do kraja utakmice rezultat se više nije mijenjao.

Pehar za prvo mjesto i prijelazni pehar podigao je naš kapetan Nikola Majhen. Uslijedilo je zajedničko druženje igrača i naših navijača. Ovim putem zahvaljujemo svima koji su bodrili naše nogometaše u borbi za prvi pehar u ovoj novoj natjecateljskoj sezoni.

nk dinamo babinec pobjeda kup općine cestica pehar prvo mjesto ekipa

nk dinamo babinec pobjeda kup općine cestica pehar prvo mjesto klupica

nk dinamo babinec pobjeda kup općine cestica pehar prvo mjesto igra

nk dinamo babinec pobjeda kup općine cestica pehar prvo mjesto dodavanje

nk dinamo babinec pehar prvo mjesto igra nk dinamo babinec pehar prvo mjesto vočko zabija

nk dinamo babinec pehar prvo mjesto

nk dinamo babinec pobjeda kup općine cestica pehar prvo mjesto podjela

nk dinamo babinec pobjeda kup općine cestica pehar prvo mjesto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *