NK Dinamo Babinec dobio tri besplatne garniture dresova tvrtke KiK Textilien

Povodom akcije „Maknimo djecu s ulice!“, već treći put, najveći europski tekstilni trgovac odjećom, njemački KiK Textilien hrvatskim klubovima donira nogometne dresove za sve uzraste.

Saznavši za akciju, javili smo se predstavnicima akcije te dogovorili donaciju dresova. Tako su nas u četvrtak 08.12.2016. godine posjetili predstavnici tvrtki  KiK Textilien i PlasmaN Grupe.

Donacija triju garnitura dresova je dogovorena preko tvrtke PlasmaN Grupe, a u posjetu klubu nazočila je i direktorica tvrtke gđica. Nataša Đuričić. Tri besplatna kompleta dresova klubu je uručio direktor Kik-a gosp. Ante Rimac. Navedeni predstavnici u prostorijama kluba potpisali su potrebne dokumente, a nakon toga slijedilo je zajedničko fotografiranje nekolicine igrača NK Dinamo Babinec i gosp. Rimca.

Na odlasku, gđica. Đuričić i gosp. Rimac zaželjeli su puno sreće klubu u nastavku sezone, te još puno odličnih uspjeha i kvalitetnih plasmana svih ekipa. Predstavnici NK Dinamo zahvalili su se na velikodušnoj donaciji i poželjeli još uspješnih suradnji u budućnosti.

KiK Textilien, njemački tekstilni lanac i broj 1 u Europi, jedna je od najbrže rastućih tvrtki na ovom području. U ljeto 2011. god. KiK je ušao u Hrvatsku i malo je reći osvojio tržište najbržom ekspanzijom u zemlji. Sada je KiK u svim hrvatskim gradovima, a nedavno je otvorena 72., dok je dugoročni plan preko 100 filijala.

Na pravom mjestu u pravo vrijeme – KiK kupcima nudi zaista sve, od trendy odjeće za cijelu obitelj, nakita i ukrasa, dječjih igračaka, kućnih i ostalih potrepština, pa do modnih dodataka za kućne ljubimce – odlična kvaliteta za nevjerojatno povoljne cijene!

Svakim danom KiK u Hrvatskoj zapošljava nove ljude, a trenutno se ponosi sa preko 500 djelatnika. Ova uspješna tvrtka svojom efikasnošću postavlja nove trendove u poslovanju. Hrvatska je u odnosu na druge države u kojima KiK posluje u vrhu poslovanja, samo 2015. god. KiK je u Hrvatskoj ostvario promet od gotovo 34 milijuna €.

Prva poslovnica otvorena je 1994. god. u njemačkom Düsseldorfu, danas KiK posluje sa preko 3.260 filijala diljem Njemačke, Austrije, Češke, Slovenije, Hrvatske, Poljske i Slovačke u kojima zapošljava gotovo 22.000 radnika. Ovo mega poduzeće sa sjedištem u njemačkom Bönen-u, godišnje ostvaruje promet od preko 1,75 milijardi €.

Na njemačkom je KiK skraćenica za “Kunde ist König”, što prevedeno znači “kupac je kralj“, a upravo to je i glavni moto ovog tekstilnog lanca. Dođite provjeriti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *