NK Dinamo Babinec izabrao novo rukovodstvo na održanoj skupštini

Dana 10. veljače 2017. godine NK Dinamo Babinec održao je izborno izvještajnu skupštinu kluba, na kojoj je izabrano novo rukovodstvo kluba.

Tajnik Saša Škrinjar iznio je izvještaj poslovanja u protekloj godini, te ujedno predstavio planove za narednu godinu. Jedna od ključnih točaka skupštine bila je izbor novog rukovodstva kluba. Tom prilikom za predsjednika je izabran Marijan Županić, za tajnika Saša Škrinjar, dok je na mjesto blagajnika postavljen Denis Rugan. Izabran je i novi izvršni odbor, koji je uz nekolicinu starih članova dobio i nekoliko novih članova. Ovim putem zahvaljujemo se svim članovima starog rukovodstva koji su svojim radom pomogli u napredovanju kluba.

Sjednici je uz članove kluba prisustvovalo i nekoliko sponzora kluba. NK Dinamo Babinec tom im je prilikom uručio priznanja, zbog pomaganja u razvoju kluba.

Nakon službenog djela, uslijedila je zakuska. Druženje članova kluba potrajalo je do kasnih sati. Ovim putem se zahvaljujemo svima na dolasku i pozivamo ih da nam se pridruže u novim pobjedama i u budućnosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *