Održan ždrijeb skupina za Zimski malonogometni turnir općine Cestica 2017

U utorak 20.12. u prostorijama općine Cestica u 19 sati je održan sastanak ekipa koje će sudjelovati na malonogometnom turniru općine Cestica u 2017. godini. Sastanak je održan kako bi se dogovorila pravila turnira, te bi se odmah obavio i ždrijeb skupina.

Ove godine odlučili smo malo izmijeniti način odvijanja turnira, te će zasebno turnir igrati seniorske i veteranske momčadi. Tome prije nije bilo tako, a ovim se potezom razdvajanja nastoji podići kvaliteta turnira.

Seniorski turnir u početku će tako biti sastavljen od tri grupe od po četiri ekipe. Za nositelje su odabrani velikonogometni klubovi općine Cestica, dok se organizator NK Dinamo odrekao svojeg nositeljske pozicije. Prvo se obavio ždrijeb nositelja, a nakon toga izvučene su i sve ostale ekipe.

U veteranskom ždrijebu nije bilo nositelja, pa su sve ekipe imale podjednake šanse za dobivanje željenih protivnika. U veteranskom dijelu natjecanja, ekipe su podijeljene u dvije grupe. Svaki dan igra se samo jedna skupina, a na kraju je finale i polufinale.

Ukoliko vas zanima kako izgledaju skupine kliknite ovdje.

Na drugom dijelu sastanaka dogovorena su pravila, koja su također djelomično izmijenjena u odnosu na prošle godine. Pravila možete pogledati ovdje.

Za kraj ćemo samo spomenuti da će se na linku nkdinamobabinec.hr/turnir2017 nalaziti sve informacije vezne uz turnir. Raspored, poredak, rezultate, pravila i još neke detalje možete provjeriti na prethodno danom linku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *